Modalități de plată

Pentru achizițiile de pe platforma 3dmarket.ro ai următoarele opțiuni de plată:

 

Plăți online

Acceptăm plăți efectuate cu carduri bancare Visa sau MasterCard.

În funcție de banca emitentă a cardului bancar utilizat la efectuarea plății, pot fi aplicate comisioane de procesare a plăților, conform politicilor băncilor emitente. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți condițiile de plată și comisioanele aplicate de către banca emitentă.

 

Ramburs

Plată direct la curier, la primirea coletului. Pentru această modalitate de plată, vei achita o taxă de procesare a plății de 5 lei, aplicată fiecărei comenzi cu plată ramburs.

 

Plăți securizate

Securitatea informațiilor clienților 3dmarket.ro este deosebit de importantă pentru noi. Pentru ca tu să te poți bucura de achiziții realizate în deplină securitate și intimitate a datelor, platforma noastră de e-commerce a fost dezvoltată la cele mai riguroase standarde și cu implementarea Recomărilor privind Bunele Practici, în legătură cu managementul și securitatea plăților online prin intermediul cardurilor bancare.

Am ales ca partener NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România.

Când optezi pentru plata online, vei fi redirecționat către platforma NETOPIA PAYMENTS. Aici ți se vor solicita anumite date personale – ca de exemplu, datele de card: numărul cardului, numele și prenumele deținătorului, data expirării și codul de securitate. Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea plății prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS și nu ne sunt comunicate, fiind strict confidențiale.

Poți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor personale colectate în vederea procesării plății aici: netopia-payments.com/nota-de-informare-gdpr-platitori 

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți secțiunea Termeni și Condiții.